Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APHRODITE HOTEL

Descriere

Hotelul Aphrodite este situat în Laganas, una dintre cele mai populare stațiuni turistice din Zakynthos. Hotelul Aphrodite este alegerea generală perfectă, deoarece îmbină armonios frumusețea naturală a insulei, viața cosmopolită, dar discretă din Laganas, plaja minunată și facilitățile și serviciile unice oferite.

Facilitati camere

Complexul hotelier dispune de un total de 39 de camere, inclusiv camere duble si apartamente. Camerele sunt moderne, cu o senzație de lux. Toate au: balcon/terasa, TV, telefon, aer conditionat contra cost, frigider, seif plata, uscator de par

Facilitati Hotel

Complexul este format din 4 clădiri separate, înconjurate de grădini luxuriante, amenajate și întreținute, cu un total de 39 de apartamente și o piscină mare în centrul acestora. Hotelul dispune de: aer conditionat, schimb de casete, sezlonguri si umbrele, mobilier de gradina, asternuturi, masa de biliard, piscina, snack bar, TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.